ANDERSENNING BOLALARGA XOS ASARLARINING O‘QUVCHILAR DUNYOQARASHINI SHAKLLANTIRISHDAGI O‘RNI - Soliyeva Sarvinozxon Azizjon qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Hans Kristian Andersen ijodida bolalarning buyuk olamiga sayohat qilinadi. Unda bolalar dunyosi, ularning beqiyos tafakkurlari yoritiladi.Asarlari bilan bolalar dunyoqarashini shakllantirish yo'llari haqida fikr yuritiladi.