MILLIY QADRIYATLAR YOSHLAR TARBIYASINING AJRALMAS QISMI - Rahmatova Nargiza Dolibayevna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada muallif mamlakatda yoshlarga oid davlat siyosati hamda yoshlar ma’naviyatini yuksaltirishda musiqa san’atining ahamiyati muhim ekanligini yoritgan.