MUAMMOLI VAZIYATLARDAN FOYDALANIB BERILGAN MA’LUMOTLAR ASOSIDA MASALA TUZISH - Yahyobek Toshmatov Xolmirzayevich (Ustozlar uchun, 2023)
Annotatsiya.Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilariga muammoli vaziyatlar yordamida berilgan ma’lumotlardan foydalanib masala tuzish yo’llarini o’rgatish yoritilgan.