1-4- SINF OʻQUVCHILARIDA AXBOROTLARNI TIZIMLI TARKIBLASHTIRISHGA OʻRGATISH USULLARI - Ziyaeva Gulnaz Ádilbekovna (Ustozlar uchun, 2023)
Annotatsiya: Maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilarining axborot va bilim olish madaniyatini yoritish, bugungi kunda global rivojlanib borayotgan giper muhit texnologiyalaridan maqsadli foydalanish borasida eʼtibor berishimiz lozim boʻlgan tarbiya va milliy qadriyatlarimizga boʻlgan hurmatni shakllantirish borasida amalga oshirilishi lozim boʻlgan masalalar yoritilgan.