TALABALARNI PEDAGOGIK FAOLIYATGA TAYYORLASHNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK ASPEKTLARI - Badalov Kamoliddin Rahmat o`g`li (Ustozlar uchun, 2023)
Annotatsiya: Talabalarni pedagogik faoliyatga tayyorlashning psixologik-pedagogik aspektlari haqidagi fikr mulohazalar berilgan. Xulosalar chiqarilgan.