ОГАХИЙНИНГ ТАРИХИЙ АСАРЛАРИДА ХИВА ХОНЛИГИ СИЁСИЙ ЖАРАЁНЛАРИНИНГ ЁРИТИЛИШИ - Алламова Назокат Азадовна (Ustozlar uchun, 2023)
Aннотация: Муҳаммадризо Эрниёзбек ўғли — Огаҳий XIX аср Хоразм адабий муҳитининг йирик сиймоларидан бири бўлиб, Навоийдан кейин энг “кўп ва хўб” шеър айтган шоирлардандир.