JADID MA’RIFATPARVARLIGIDA TOLERANTLIK MASALALARI - Mamirov Аzizjon Niyazmuxamedovich (Ustozlar uchun, 2023)
Annotasiya. Ushbu maqolada xozirgi globallashuv jarayonida tolerantlik tushunchasining G‘arb dvalatlari tarixi va xozirgi kunida tutgan o‘rni va roli yoritib berilgan. G‘arb jamiyati ongida tolerant dunyoqarashni shakllantirish bilan bir qatorda tolerantlik tushunchasi mohiyatini o‘z nuqtai nazarlaridan yoritib berilgan.