BODRING YETISHTIRISHNING AHAMIYATI - Siddiqova Nodira Kamildjanovna; Dovutova Madinabonu Qosimjon qizi; Rasulova Shahribonu Olimjon qizi; Abdumannobova Mubinaxon Farxod qizi (Ustozlar uchun, 2023)
Annotatsiya: maqola ma’lumotlaridan shuni bilib olish mumkinki, xozirgi kunda aholini ekologik toza oziq-ovat maxsulotlari bilan ta’minlash sa’y xarakatlar olib borilmoqda. Insonlarni to‘g‘ri ovqatlanish ratsioniga bodring o‘rni ahamiyatli. Shu sababdan uni yettishtirishdagi yuza kelayotgan muammolarni yechish muhim ahamiyatga ega.