ERKIN VOHIDOV-HOZIRGI ZAMON O’ZBEK ADABIYOTINING YIRIK NAMOYANDASI - Raupova Sevara Abdurazoqovna (Ustozlar uchun, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekiston Qahramoni, Xalq shoiri Erkin Vohidov ijodining o‘ziga xos jihatlari, shoirning o‘zbek adabiyotida tutgan o‘rni xususida fikr-mulohazalar bayon etilgan