O`ZBEKISTON TASVIRIY SAN`ATIDA BADIIY JARAYON - Umirova Nilufar (Ustozlar uchun, 2023)
Annotatsiya. Maqolada O‘zbekistonning mustaqillikka erishgani sharofati bilan milliy tasviriy san’atni rivojlantirish, ma’naviyat va ma’rifatni yuksaltirish, tasviriy san`atning badiiy jarayon sifatida yuksalishi masalalari muhokama etiladi.