OʻZBEKISTONDA IJTIMOIY XIZMATLARNI TASHKIL ETISH STRUKTURASI - KAXXOROV BEKNAZAR XUSAN OGLI; RAHMONOVA SEVARA ABDUSATTOR QIZI; IBRAGIMOV JAHONGIR TOSHNIYOZOVICH (Ustozlar uchun, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, hozirda mamlakatimizda mavjud bo’lgan ijtimoiy xizmatlar to’g’risida, ularning asosiy vazifasi nima ekanligi va u qaysi tashkilotga tegishliligi haqida so’z yurutilgan.