INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI DARSLARI SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA «BUMERANG» TEXNOLOGIYASINI QO’LLANILISHI VA AHAMIYATI - Tojimurodov Otabek Isroilovich; Safarova Dildora Xudoyberdiyevna; Tajimurodov Moyli Isroilovich (Ustozlar uchun, 2023)
ANNOTATSIYA Hozirgi kunda ta’lim samaradorini oshirish uchun bilimlarni mustahkam egallashdan tashqari zamonaviy pedagogik texnologiyalarni va interfaol usullarni biladigan, ulardan o‘quv va tarbiyaviy mashg‘ulotlarni tashkil etishda foydalanish qoidalarni biladigan o‘qituvchilar kerak. hozirgi kunda ta’lim muassasalarda faoliyat ko‘rsatayotgan yosh iqtidorli pedagog va ilmiy kadrlarda malaka va ko‘nikmalarni hosil qilish maqsadida turli treyninglar, seminarlar, pedagogik texnologiyalar maxsus kursi yo‘lga qo‘yildi. Ushbu maqolada pedagogik texnologiyalardan biri «Bumerang» texnologiyasi haqida so’z yuritilgan.