BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINING BILIMLARINI BAHOLASHDA MANTIQIY MASALALARNING O’RNI - Abdulxayeva Musharraf Usmonjon qizi; Abdurahmonova Umidaxon (Ustozlar uchun, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola “Boshlang’ich sinf o’quvchilarining bilimlarini baholashda mantiqiy masalalarning o’rni” deb nomlanib unda umumta'lim maktablarida matematika darslarida o'quvchilarning kompitensiyalarini baholashda mantiqiy masalalarning ahamiyti bayon etilgan.