SINFDAN TASHQARI O‘QISH DARSLARIDA “O‘ZBEK XALQ ERTAKLARI”NING O‘RNI. - Abdulxayeva Musharraf Usmonjon qizi; Mirzahalilova Gulchiroyxon Davronbek qizi (Ustozlar uchun, 2023)
Annotatasiya: Ushbu maqola “Sinfdan tashqari o‘qish darslarida o‘zbek xalq ertaklarining o‘rni” deb nomlanib unda sinfdan tashqari o‘qish darslarida ertaklardan unimli foydalanishning usullari, tanlab olingan ertak matni ustda topshiriqlar berish orqali ishlash metodlari berilgan.