ALFONS DODENING SOʻNGGI SABOQ HIKOYASIDA MILLIY TIL QADRI - Ugʻiloy Saydullayeva Obidjonovna (Ustozlar uchun, 2023)
Annotatsiya: Maqolada Alfons Dodening , Soʻnggi saboqʼʼ hikoyasi tahlil qilingan. Tahlillarda asosoan, mustamlakamchilar tomonidan milliy tilning yoʻqotilishi muammosiga adibning munosabati, shuningdek, asar qahramonlarining xarakter xususiyatlariga ahamiyat qaratilgan. Bundan tashqari hikoyada adibning vaqtning qadrga yetishga doir mulohazalariga munosabat bildirilgan.