O‘ZBEKISTON TABIATINING XILMA-XILLIGI - Siddiqova Nodira Kamildjanovna; Dovutova Madinabonu Qosimjon qizi; Rasulova Shahribonu Olimjon qizi; Abdumannobova Mubinaxon Farxod qizi (Ustozlar uchun, 2023)
Annototsiya. Maqolada berilgan ma’lumotlar, Respublikamizning tabiati qanchalik boy va xilma-xil, yurtimiz releflari, o‘simlik, hayvonlar tur jihatdan nayob turlari mavjud va ular muxofaza qilinishi kerak. Xar tur katta ahamiyatga ega, respublikada suniy tabiat xududlarini-o‘rmalarni barpo etish bo‘yicha yangidan yangi isloxatlar, qarorlar qabul qilinmoqda.